Op 3/11/2016 gingen ik met het koor young voices naar wales voor een wedstrijd. De reis begon al heel vroeg. We waren rond 11 uur bij de boot en we konden gelijk de boot op met de auto. Op de boot was het heel gezellig met iedereen,er is geshopt op de boot en skybo gespeeld. Eenmaal van de boot af reden we naar ons eerste hostel. Toen we in onze hostel waren gingen we ons klaar maken voor het optreden in de kerk. De volgende dag gingen we richting north wales rijden. Met een leuke tussen stop in chester, daar lekker gegeten en geshopt. De volgende dag was heel druk, we hebben oa een wandeling gemaakt naar de pier. Ik vond het festival echt heel leuk om mee te maken. Later gingen we ook nog zingen voor de vips day, was super gaaf! S’avonds deden we ook nog mee in een concert. Zondag gingen we weer terug naar boot en op de boot nog even groepsfoto’s gemaakt en lekker uitgewaaid op het buiten deck samen met mirjam. Deze reis was een hele leuke ervaring. En heeft ons koor een stuk sterker gemaakt. Ik kijk graag uit naar de volgende keer!
Verslag van Melanie Kooimans, jeugdkoorlid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.