De grote clubactie is op 1 oktober van start gegaan. Als het goed is hebben alle leden een boekje gehad om de loten te kunnen verkopen! Met de verkoop van loten kunnen we allemaal een bijdrage leveren aan de clubkas, want 80% van de omzet van de verkochte loten gaat direct naar het koor! Het extra geld wat wij hiermee binnen krijgen zullen we besteden aan een uitje met de kinderkoren en voor de aanschaf van een nieuwe muziek/ zangmethode. 

Voor de kinderkoor leden hebben we nog een extra stimulans, degene die de meeste loten verkoopt wint een Intertoys bon! Aangezien de jeugdkoor leden niet zo vaak zullen shoppen bij de Intertoys, kunnen die met het geld wat ze binnenhalen met de verkoop van loten gecompenseerd worden in de kosten van de Wales reis. Al met al genoeg redenen om loten te verkopen!
Maar ook voor loten kopers zijn er mooie prijzen te winnen. Zo zijn er verschillende geldprijzen, pretpark entreekaarten en zelfs een auto te winnen! Je steunt dus niet alleen het koor maar maakt ook kans op mooie prijzen. 

Geen lotverkoper in de buurt maar wilt u ons wel graag steunen en daarmee kans maken op mooie prijzen? Dat kan via onze online verkoop site! Deel deze site gerust, hoe meer mensen ervan weten hoe meer loten wij kunnen verkopen.

Meer informatie over de grote clubactie op www.clubactie.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.