Er is hard aan gewerkt, maar de nieuwe website staat nu online!

Op de nieuwe website zullen we regelmatig nieuwe berichten plaatsen, de agenda bijhouden en leuke foto’s plaatsten van optredens of uitjes van onze koren! Op de website kunt u ook onze twitter berichten lezen, onze facebook berichten worden ook op ons twitter account getoond. Heeft u onze Facebook pagina al gelikt?

Mochten er nog vragen of aanvullingen zijn op onze website, meldt het ons gerust! Dit kan via een contact formulier, hieronder of via een mail naar een van onze bestuursleden. Afhankelijk van de aanvulling zullen wij dit in het bestuur bespreken of gelijk aanpassen op onze website.

Op onze vorige website hadden wij een aantal muziek fragmenten staan. We zijn aan het kijken of er op deze website ook weer muziek van Young Voices komt te staan en op welke manier dit zal zijn. Hopelijk kunnen we dit komend jaar toevoegen aan de website. Als er nieuws hierover is, melden wij dat hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.