Jubileum en Reünie

In 2019 vieren wij ons 40 jarig jubileum!
Dit vieren wij op zaterdag 29 juni met een concert en aansluitend een reünie. Dit zal in de avond plaats vinden op een feestelijke locatie in Berkel en Rodenrijs. Verdere details volgen later.

Voor de reünie zijn we op zoek naar oud leden! Heb jij ooit op ons koor gezeten, de Berkelse Zangertjes en/of Young Voices? Laat het ons weten door je voor- en achternaam te sturen naar jubileum@youngvoices.eu, ook als je niet kunt komen naar de reünie. Zo kunnen we wel zien welke oud leden we allemaal bereikt hebben met dit bericht en kunnen we als er meer bekend is je hierover informeren. En daarbij kunnen we je hulp nog wel goed gebruiken met het zoeken van andere oud leden! Binnenkort kun je namelijk na aanmelding inzicht krijgen in een namen lijst van oud leden, waarbij staat wie we nog zoeken en wie zich al heeft aangemeld voor de reünie. Zo hopen we zo veel mogelijk mensen te bereiken, want wellicht heb jij nog contact met andere oud leden!

Uiteraard zullen oud dirigenten en oud bestuursleden ook worden uitgenodigd op de reünie.

Alvast een voorproefje op de reünie, wat beelden van Nederland Zingt:

en

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *